Uw betrouwbare partner in diergezondheid

Intervet Belgium N.V. is een wereldwijd, innovatief farmaceutisch bedrijf. Wij vermarkten een breed aanbod zelf ontwikkelde en geproduceerde diergeneesmiddelen, evenals een serie ondersteunende diensten bij de verkoop ervan. Wij bieden de markt een zeer vernieuwend pakket hoogwaardige diergeneesmiddelen voor de preventie, behandeling en beheersing van diverse voorkomende ziektes in zowel landbouwhuisdieren als gezelschapsdieren.

Wij streven ernaar het succes van onze klanten te waarborgen door voortdurend toegevoegde waarde voor hen te creëren. Kort gezegd willen we het vertrouwen van onze klanten verdienen, elke dag opnieuw. Door goed te luisteren naar alle belanghebbenden en door klanttevredenheid tot het middelpunt van ons bedrijf te maken, slagen wij er steeds weer in om met innovatieve, hoogwaardige en vooral oplossingsgerichte producten en diensten te komen, voor een breed scala aan diersoorten.

Door voortdurend vast te houden aan de hoogste normen aangaande kwaliteit, professionaliteit en integriteit, streven wij ernaar de uitverkoren partner te zijn van dierenartsen, professionele dierenhouders en diereneigenaren.

MSD Animal Health BVBA
5, Lynx Binnenhof
1200 Brussel

MSD.AH.Info@merck.com

Diabetes bij honden an katten
img

Intervet België

Voor meer informatie, ga naar de website van Intervet België.